Spitalul Județean Suceava redevine unitate non-COVID asta după ce în urmă cu un an era cel mai mare focar de COVID-19 din județ și era transformat exclusiv în spital pentru pacienți COVID.

După mai bine de un an, Spitalul JUdețean Suceava revine la situația de dinainte de pandemie, a anunțat miercuri vicepreședintele Consiliului Județean Suceava – Niculai Barbă.

Începând de miercuri, doar Secția de Boli Infecțioase a celei mai importante unități sanitare din județ mai primește bolnavi cu COVID.

DSP Suceava a emis avizul prin care toate secțiile Spitalului Județean Suceava, mai puțin Secția de Boli Infecțioase, au devenit non-COVID. Niculai Barbă a precizat că se reia activitatea și în pavilionul Pneumologie de la Spitalul Vechi, unde funcționează Secția și Ambulatoriul Pneumologie.

Anunțul vine chiar în ziua Sf.Ioan Cel Nou, sfânt după care a fost denumit spitalul și când în județ au fost raportate ZERO cazuri noi de COVID.

Vicepreședintele CJ Suceava a declarat că dacă se va menține trendul descendent al cazurilor de COVID în județ, în două – trei săptămâni ar urma să se deschidă un etaj non-Covid în Secția de Boli Infecțioase.Spitalul Județean SuceavaOferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here