Stână incendiată intenționat, la Moara. Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările.

Stână incendiată intenționat, la Moara, sâmbătă seară. Polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic cu privire la faptul că pe un teren extravilan de pe raza satului Vornicenii Mari, comuna Moara, arde o baracă de la o stână.

Persoana vătămată, un bărbat de 51 ani, din Moara, deține o stână pe raza satului Vornicenii Mari, com. Moara, iar pe timpul iernii aceasta este nefolosită.

Sâmbătă seara, persoane necunoscute au distrus prin incendiere baraca stânei, care era confecționată din lemn și acoperită cu tablă. În interior se aflau mai multe bunuri, respectiv un aragaz, un pat, o masă, un fotoliu, precum și mai multe articole vestimentare.

Un echipaj din cadrul ISU Suceava a intervenit pentru lichidarea incendiului, ocazie cu care s-a stabilit drept cauză de producere a incendiului flacăra produsă de aprinderea unui chibrit.

În urma incendiului au rezultat doar pagube materiale, nefiind pericol de propagare, prejudiciul urmând a fi estimat ulterior de persoana vătămată, care a mai declarat verbal faptul că îl bănuiește de comiterea faptei pe un consătean, întrucât este în conflict cu acesta.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „distrugere”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here