Investițiile de milioane de lei continuă în localitatea Moara. Primarul Eduard Dziminschi a anunțat recent că a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare dar și pentru montarea unei stații de epurare în această comună. Deja au fost efectuate în ultimul an lucrări de extindere a rețelei de canalizare. Practic, în urma semnării noului contract, toate gospodăriile din centrul de comună vor fi racordate la sistemul de canalizare. Încă de la începutul mandatului său, Dzimininschi a avut în vedere ridicarea unei stații de epurare pentru apele uzate și a făcut numeroase demersuri în acest sens la nivelul unor ministere, printre care și cel al Mediului. Locuitorii din Moara Nica și Moara Carp vor beneficia în curând de condiții de oraș, având în vedere că vor avea canalizare și că se lucrează și la racordarea lor la magistrala de gaze naturale. Edilul a precizat că noul contract a fost semnat cu S.C. Cornell’s Floor S.R.L. Botoșani iar în termen de 6 luni trebuie finalizate lucrările. Acestea vizează tronsonul începând cu intersecția străzii Universității cu strada Tinoasa, Moara Nica, până pe strada Ion Irimescu, Moara Carp, pe strada principală.
”În implementarea acestui proiect am întâmpinat extrem de multe probleme, sperăm să finalizăm lucrările până la finele acestui an.
Cetățenii comunei Moara trebuie sa beneficieze de un sistem centralizat de canalizare, acest lucru este o normalitate și sperăm să îl inființăm cât mai curând”, a declarat Eduard Dziminschi.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here