Ștefan Mandachi va primi miercuri seară titlul de Cetățean de Onoare al Sucevei. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ștefan Mandachi va primi miercuri seară titlul de Cetățean de Onoare al Sucevei pentru implicarea sa în criza COVID din această primăvară, când Suceava era în carantină. În ultima ședință de consiliu local în vechea formulă, ședință care va avea loc miercuri, consilierii vor aproba, la propunerea primarului Ion Lungu, ca omul de afaceri să primească din partea Primăriei Suceava titlul de cetățean de omoare al municipiului.

Ion Lungu a declarat că este un titlu binemeritat de Ștefan Mandachi, în semn de respect și de mulțumire, pentru ajutorul dat Sucevei în carantină. Ștefan Mandachi a pus la dispoziție gratuit unul din hotelurile sale pentru cazarea cadrelor medicale, a distribuit alimente cadrelor medico-sanitare dar și pacienților de la Spitaul Județean, a strâns fonduri pentru a ajuta acest spital,a adus aici ajutoare și acea unitate mobilă ATI care de curând a fost pusă în funcțiune la Spitalul Vechi.

Miercuri seară, Ștefan Mandachi își va lansa propriul film la Iulius Mall Suceava și tot atunci primarul Ion Lungu îi va conferi titlul de Cetățean de Onoare al Sucevei. Alte persoane, cadre medico-sanitare din Spitalul Județean urmează să primească același titlu din partea municipalității.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here