Țigări de peste 80.000 de lei abandonate, după ce polițiștii de frontieră au tras două focuri de armă, la Brodina.

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, marți după-amiază, a observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Brodina, patru persoane care transportau către interiorul țării, în spate, colete voluminoase.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit spre localitatea Brodina.

Pentru reținerea persoanelor în cauză, polițiștii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, conform prevederilor legale, însă acestea nu s-au oprit, fugind în direcții diferite.

La fața locului au fost descoperite patru colete voluminoase care conțineau țigări.

Coletele cu țigări au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 80.700 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here