Turistă din Iași rătăcită într-o pădure din Coșna, la cules de bureți. Aceasta a fost căutată ore întregi de jandarmi, pompieri, salvamontiști și polițiști.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

Căutări după o turistă din Iași rătăcită într-o pădure din Coșna, la cules de bureți. Femeia de 69 de ani s-a rătăcit în pădurea din zona satului Teșna, comuna Coșna. Incidentul s-a petrecut marți după-amiază. Turista a plecat în pădure să culeagă ciuperci, însă la un moment dat s-a îndepărtat de grupul de culegători iar apoi nu a mai răspuns la strigătele lor. Ceilalți din grup au sunat la 112 și au cerut sprijinul autorităţilor.

Pentru căutarea persoanei în cauză au acţionat jandarmi din cadrul Postului Montan Vatra Dornei, polițiști, lucrători I.S.U, precum și cinci salvamontiști însoțiți de câinele de căutare-salvare. Misiunea lor a fost una dificilă din cauza terenului accidentat. Nici salvatorii nu au reuști să ia legătura telefonic cu turista rătăcită.

După ore bune de căutări, femeia a fost găsită în apropierea unui drumul forestier de lângă pârâul Teșnița, din localitatea Coșna. Aceasta nu era rănită și nu a solicitat îngrijiri medicale. Ieșeanca a fost condusă de către echipa de căutare, aproximativ trei kilometri, la o casa de vacanță din localitate, unde era cazată.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here