Străzile din municipiul Rădăuți au fost acoperite de ape, vineri după-amiază, în urma unei ruperi de nori. Canalizarea orașului nu a mai făcut față ploii abundente și șoferii s-au trezut cu mașinile în apă, chiar în centrul municipiului. Rădăuțiului a fost transformat în câteva minute într-o mică Veneție. Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis imagini cu străzile pline de apă.
în urm aploii torențiale – au căzut 70 de litri pe metrul pătrat au fost 11 gospodării inundate. Apa a intrat în 4 case. POmpierii au intervenit până la miezul nopții.

Probleme au fost în mai multe localități din județ din cauza furtunilor. Au fost arbori căzuți pe carosabil la Straja și la Vicovu e Sus, pompierii trebuind să intervină. Pompieri au intervenit și în municipiul Rădăuți și la Horodnic de Jos, pentru evacuarea apei din câteva curți și beciuri. De asemenea, au fost gospodării inundate și la Siret. Județul Suceava s-a aflat vineri sub mai multe coduri de precipitații abundente dar și sub cod roșu de producere de viituri.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here