Municipiul Suceava, pe locul întâi, la nivelul Regiunii N-E, la atragerea de fonduri europene. Primarul Ion Lungu a avut luni discuții la Piatra Neamț cu cei din conducerea Agenției de Dezvoltare Nord Est, respectiv cu directorul general Vasile Asandei și cu Cristian Zamă – directorul Organismului Intermediar ADR Nord- Est.

 

Discuțiile s-au axat pe implementarea proiectelor aferente Exercițiului Financiar 2014-2020.

Ion Lungu a declarat că, în ce privește gradul de realizare a proiectelor, sumele efectiv încasate fiind de peste 60%, Suceava se clasează pe locul întâi la nivelul Regiunii Nord Est la atragerea de fonduri europene.

Edilul a concluzionat că în continuare prioritatea de grad zero a municipalității sucevene este atragerea de fonduri europene.

„Discuția a fost la fel de importantă în ceea ce priveste portofoliul de proiecte aferent Perioadei de finanțare 2021-2027, care va fi cuprins in Strategia de Dezvoltare Urbană la nivelul Zonei Urbane Funcționale Suceava.

Au fost discuții legate de modalitatea de finanțare a proiectelor pe POR – Programul Operational Regional si pe PNRR-Pogramul National de Rrdresare si Reziliență.

Prioritatea de grad zero a municipalității este atragerea Fondurilor Europene”, a spus Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here