medicină legală, sursă foto stopinfractori.ro
sursă foto stopinfractori.ro

Un bărbat de 58 de ani, din municipiul Suceava, a murit în râul Moldova după ce i s-a făcut rău la scăldat.
Lucrătorii Secţiei de poliţie nr.7 Mălini au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o tânără despre faptul tatăl ei a căzut în apa Moldovei și este în stare de inconștiență.
Sâmbătă, în jurul orelor 09.00, un bărbat de 58 ani, din municipiul Suceava, a venit la casa părintească din satul Cornu Luncii, împreună cu fiica sa și cu prietenul acesteia, unde au făcut un grătar. În jurul orei 13.30, bărbatul s-a deplasat cu cei doi la râul Moldova cu intenția de a intra în apă să facă baie. Acesta a intrat de mai multe ori în apă, iar la un moment i s-a făcut rău și a căzut în apă, fiind scos imediat de fiica sa și de prietenul acesteia. A fost solicitată ambulanța, iar la fața locului au intervenit două echipaje de ambulanță care au efectuat manevre de resuscitare însă fără niciun rezultat fapt pentru care s-a constatat decesul.
Victima era cunoscută cu afecțiuni cardiace având probleme cu inima.Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

 
Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here