foto arhivă

Sucevean care trebuia să stea în izolare din cauza COVID-19, prins în timp ce se plimba prin oraș fără mască. Tânărul a ieșit pe stradă înainte cu o oră și jumătate de intrarea în Noul An.

În noaptea de Revelion,la orele 22.20, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava în timp ce patrula pe strada Ana Ipătescu din localitate, a observat o persoană care nu respecta măsurile de protecţie individuală, respectiv, nu purta mască de protecţie.

Polițiștii l-au luat la întrebare pe sucevean și, întrucât acesta nu deţinea asupra sa actul de identitate, s-a procedat la verificarea lui în baza de date. Consultarea în bazele de date a furnizat o alertă de coronavirus.

Contactat telefonic, un medic de la DSP Suceava a confirmat faptul că numitul tânărul avea obligaţia de a sta în autoizolare până la data de 01.01.2021, orele 24:00, deci mai avea de stat îm izolare doar o z.

Suceveanului respectiv i s-a adus la cunoștință faptul că trebuie să respecte măsura izolării la domiciliu până la data stabilită, fiind totodată sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here