mașină poliție

Vicovean încătușat după ce a sărit la bătaie la polițiști. Fiul a sunat la 112 pentru că tatăl îi lovea mama. Incidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, în jurul orei 23.35.

Vicovean încătușat după ce a vrut să îi lovească pe polițiștii chemați în ajutor de fiul său. Lucrători din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au fost sesizați prin 112, de către un tânăr din localitatea Bivolărie cu privire la faptul că tatăl acestuia, de 45 ani,face scandal la domiciliu și este agresiv fizic.

La fața locului a fost identificată apelantul și părinții acestuia. Mama tânărului, o femeie de 42 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu soțul sau și cei doi copii ai lor, a fost agresată fizic și verbal de soțul său.

Luat la întrebări, individul s-a manifestat agresiv față de lucrătorii de poliție, fapt pentru care a fost încătușat și condus la sediul de poliție.

Ulterior, la solicitarea familiei a fost solicitat un echipaj din cadrul SAJ Rădăuți, iar scandalagiul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, Secția Psihiatrie, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas interna.,

Femeia a precizat că dorește să depună plângere împotriva soțului fapt pentru care, în cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „violenta în familie”, însă nu solicită emiterea unui ordin de protecție împotriva sa. Asta în ciuda faptului că în urma constatărilor rezultate prin prisma răspunsurilor oferite de victimă cu ocazia întocmirii formularului de risc, a rezultat că există risc iminent.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here