foto arhivă

Sucevean prins beat la volan după ce s-a oprit cu mașina în zona unei intersecții. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani.

Luni seară, la ora 18.15, lucrătorii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.J. 208 A, în Ipotești, un autoturism este oprit pe partea carosabilă și încurcă circulația rutieră din zonă iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au identificat pe D.J. 208 A Ipotești, sens de circulație municipiul Suceava către comuna Ipotești, în apropierea intersecției cu strada Luceafărului, un autoturism marca Dacia Logan care se afla oprit, având farurile pornite și motorul pornit,

La volanul mașinii se afla o persoană de sex masculin, singură în vehicul.

Polițiștii au legitimat conducătorul auto, care se afla în stare vădită de ebrietate, fapt pentru care a fost condus la sediul Postului de Poliție Ipotești în vederea stabilirii identității.

Persoana în cauză este un sucevean de 60 ani, posesor al permisului de conducere categoriile AM, B1, B.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 1,01MG/L alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la sediul Spitalului Județean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here