Sucevean țepuit de un individ care i-a promis că îi va aduce o mașină din Belgia cu platformă auto. Indovidul s-a dat drept reprezentantul unei firme din Cluj. Bărbatul a plătit către firma respectivă 450 de euro, însă nu a beneficiat de nici un serviciu.

Un bărbat de 24 ani, din comuna Dumbrăveni, s-a adresat poliției și a depus plângere că ar fi fost țepuit de o firmă din Cluj. În data de 25.10.2020, bărbatul a postat un anunțpe grupul de facebook „Bursa auto internațional” în vederea identificării unei platforme care să-itransporte din Belgia un autoturism pe care urma să-l achiziționeze.

Ulterior, el a fost contactat de către o persoană care a precizat că este un reprezentat al unei din municipiul Cluj Napoca și care s-a angajat că îi va transporta mașina contra sumei de 450 euro. Persoana vătămată a fost de acord, iar îndata de 30.10.2020, într-un cont pe care i l-a menționat respectiva persoană a transferat din contul său suma de 7500 lei, reprezentând contravaloarea autoturismului și costul transportului.

Numai că după ce a livrat banii în cont, suceveanul nu a mai putut contacta persoana respectivă, iar în data de 06.11.2020, când a discutat cu directorul societății din municipiul Cluj Napoca, acesta a negat faptul că s-ar fi făcut acel transfer bancar prin societatea pe care oadministrează. Administratorul firmei a precizat că a mai primit plângeri cu același obiect. Cel mai probabil, o persoană încă neidentificată s-a dat drept reprezentanta firmei respective deși în realitate nu are nici o legătura cu firma.

În cazul acestui sucevean țepuit s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „înșelăciune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.