Suceveancă ajunsă la spital după ce a fost atacată în stradă de 4 rottweileri. Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază, în cartierul Ițcani.

O Suceveancă de 64 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce fost atacată în stradă de 4 rottweileri, în cartierul Ițcani din municipiul Suceava.

Un localnic a filmat de la balconul casei sale șocantul incident. În imagini se vede cum femeia țipă la cei patru câini și o alte două persoană îi sar în ajutor cu o mătură în mână.

Femeia a suferit răni în mai multe zone ale corpului și a fost transportată cu ambulanța â la Spitalul Județean Suceava. Ea apierdut sânge și avea muscături mai ales pe membrele inferioare, spun medicii.

Localnicii spun că cei patru câini aparțin unei persoane care locuiește pe strada Decebal și că au făcut în zadar sesizări că aceștia sunt lăsați liberi în stradă, deși sunt foarte periculoși.

Conform IPJ Suceava, animalele apațin unei vecine de-a victimei care a fost atacată în stradă. Este vorba despre femeia care apare inițial pe imagini cu mătura în mână.

Proprietara a parcat mașina în curte și a lăsat poarta deschisă pentru a intra, timp în care au ieșit câinii în stradă. Aceasta s-a ales cu dosar penal. Proprietara spune că locuiește singură și că animalele îi asigură paza.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here