Suceveancă luată cu șenilata de pe plaja din Eforie Nord și dusă la spital. Este vorba despre o tânără de 28 de ani care prezenta simptome specifice infectării cu COVID-19. Tânăra avea stare de vomă, lipsă de gust și de miros.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că paramedicii au fost solicitaţi să intervină pentru o femeie care se afla pe plaja din Eforie şi căreia îi era rău, titrează România TV. Este o suceveancă luată de pe plaja din Eforie Nord, de paramedici, chiar de sub ochii celorlalți turiști. Aceasta a fost transportată la spitalul din Constanța.

„Paramedicii SMURD care încadrează şenilata de la punctul de prim-ajutor din Eforie Nord au fost solicitaţi de salvamari să intervină la o persoană care prezenta stare de rău pe plajă. Colegii s-au deplasat la faţa locului cu şenilata şi au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani pe care au transportat-o la cort, acolo unde aceasta a fost evaluată medical”, a spus Ana Maria Stoica pentru România TV.

Purtătorul ISU Dobrogea a precizat că este vorba despre o suceveancă ce prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Ea a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

Tânăra urmează să fie testată şi medicii vor stabili dacă este sau nu infectată cu COVID-19.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here