[fvplayer id=”53″]
Suceveni morți într-un accident feroviar, în județul Iași. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani – din Suceava și student la Iași și o fată de 10 de ani. Cei doi mergeau spre Suceava.

Suceveni morți într-un accident feroviar, în zona comunei Vlădeni, județul Iași. BMW-ul în care se aflau cei doi a fost lovit în plin de un tren de călători, care circulă pe relația Dorohoi-Iași.

Cei doi pasageri din autoturism au murit pe loc. Se pare că tânărul aflat la volan nu a văzut trenul venind. În urma impactului extrem de violent, maşina în care se aflau cei doi suceveni a fost spulberată şi târâtă zeci de metri pe calea ferată.

La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor.

S-a deplasat şi un elicopter, şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate și nu s-a mai putut face nimic pentru ele.

Dumnezeu să îi ierte!


Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here