arest, cătușe, sursă foto Ziarul de Roman

Un tânăr a produs accident sub control judiciar și fără permis de conducere. El a fost ridicat de polițiști dintr-un bar.Este vorba despre un individ de 20 de ani, din comuna Șaru Dornei. El s-a urcat fără permis de conducere la volan și a produs accident sub control judiciar. Individul este recidivist pentru că a fost impusă măsura controlului judiciar tot pentri infracțiuni la regimul rutier.

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, în noaptea de joi spre vineri, despre faptul că în centrul satului Neagra Șarului a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător nu deține permis de conducere. Mai exact că acesta a produs accident sub control judiciar.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit, pe terenul proprietatea Primăriei comunei Șaru Dornei, un autoturism fără numere de înmatriculare iar în interior nu au fost identificate persoane.

Din cercetări a rezultat că autoturismul implicat în accident a fost condus de un bărbat care nu deține permis de conducere și care a produs accident sub control judiciar, dând dovadă de mare tupeu pentru că nu are permis.

După căutări prin localitate, șoferul a fost a fost identificat la ora 02.30, pe terasa unui bar din satul Neagra Șarului. De asemenea, fiind interogată baza de date s-a constatat faptul că autoturismul nu figurează înmatriculat.

Întrucât tânărul care a produs accident sub control judiciar emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea lui cu aparatul etilotest. A rezultat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Procurorii au decis ca tânărul să fie arestat preventiv.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here