Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital după ce a fost acroșat de un autoturism. Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Iacobeni, duminică după-amiază.
În timp ce conducea autoturismul, după o curbă periculoasă la stânga, carosabil umed, o tânără de 19 ani din judeţul Bacău a oprit pe partea carosabilă întrucât în faţa sa a avut loc un accident rutier cu pagube materiale.
Imediat după ce aceasta a oprit, pasagerul din partea stânga spate, un tânăr de 23 ani din judeţul Bacău, a coborât pentru a se îndrepta către autoturismul implicat în tamponare. Imediat ce a coborât din autoturism pe partea carosabilă, acesta a fost surprins şi accidentat de către autoturismul condus de un bărbat de 31 ani din orașul Frasin, care circula pe aceeaşi direcţie de deplasare.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului de 23 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here