Țigări de peste 140.000 de lei eu fost găsite de polițiștii de frontieră după ce au fost abandonate de contrabandiști, la Brodina. Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit și confiscat la „frontiera verde” aproximativ 12.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de peste 144.000 lei.

Duminică, 12 iulie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, a fost desfăşurată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 07.40, polițiștii de frontieră au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localității Brodina, mai multe persoane care transportau colete voluminoase.
P
oliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor, folosind somațiile verbale, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit în localitate.

Au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 12.340 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 144.378 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum şi verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here