Tânăr din Vicovu de Sus, mort după ce a căzut cu căruța în râul Suceava. El a fost dat dispărut de familie și a fost găsit în urma căutărilor efectuate în localitate.

Polițiștii de la Vicovu de Sus au fost sesizaţi marți prin 112 de către un o femeie din localitate că fiul său de 28 de ani, a murit în condiții suspecte. Este vorba despre un tânăr din Vicovu de Sus găsit înecat în albia râului Suceava.
Trupul acestuia afost găsit în satul Laura, în zona denumită popular ,,La Carabă”, zonă ce se află lângă albia râului Suceava.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au dat peste o cale de acces temporară care nu are continuitate, aceasta terminându-se în albia râului Suceava, având în stânga un drum lăturalnic care face accesul înspre strada George Coșbuc din orașul Vicovu de Sus. La o distanță de circa 5 de metri de malul râului, în albia râului Suceava se putea observa un cadavru uman, malul având o înălțime de aproximativ 4 metri. Lângă cadavru, se afla o căruță ce prezenta urme de distrugere, mai multe utilaje care sunt folosite la activități agricole și o cabalină în viață care era înhămată la atelajul hipo.

Pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, au extras atât cadavrul, cât și cabalina din râul Suceava pe malul drept al acestuia. Cadavrul uman a fost identificat, fiind vorba într-adevăr de un tânăr din Vicovu de Sus, în vârstă de 28 de ani. De asemenea, la fața locului a sosit și un echipaj SMURD, care a constatat decesul. Calul nu era rănit și a fost predat familiei decedatului.

Din investigațiile efectuate de polițiști reiese faptul că în cursul zilei de luni, în jurul orei 12.00, tânărul a plecat de la domiciliu, luându-si atelajul hipo la care era înhămată o cabalină cuscopul de a executa unele activități agricole la diferite persoane. Din cauza faptului că acesta nu a revenit la domiciliu, membrii familiei au procedat la căutarea acestuia, însă nu l-au identificat, continuând căutările și în dimineața zilei de marți, când au descoperit cadavrul. Din declarațiile verbale ale membrilor familiei, a reieșit faptul că acest tânăr din Vicovu de Sus consuma alcool. Cel mai probabil, pe fondul alcoolului, el a intrat cu căruța pe drumul care ducea spre rîu și a căzut în albie.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Cabinetul Medico-Legal din cadrul Spitalul Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.