Un tânăr de 22 de ani, din Zamostea, s-a ales cu dosar penal după ce a urcat fără permis la volan. El s-a oprit cu mașina într-un podeț. 

O patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu a identificat pe DC36A, pe raza satului Zamostea, un autoturism care a suferit avarii în urma coliziunii cu un podeț de beton.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, miercuri, în jurul orei 11.00, în timp ce conducea autoturismul pe DC36A din localitate, un localnic de 22 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a virat stânga, a ieşit în afara părții carosabile și a lovit un cap de pod din fața unui imobil, rezultând doar pagube materiale.

Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul are asigurarea obligatorie expirată din 12 mai 2020, astfel reținându-se plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, conducătorul auto fiind sancționat contravențional.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here