polițiști, sursă foto România Liberă

Tânăr fără permis de conducere, prins în timp ce transporta țigări de contrabandă. S-a întâmplat vineri, la Ulma.

O patrulă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, cu autospecială, pe DJ 209G, pe raza satului Nisipitu, comuna Ulma. La un moment dat, polițiștii au observat pe direcția Nisipitu către Ulma, pe contrasens, autoturismul marca AUDI A8, cu volan pe partea dreaptă.

La vederea polițiștilor, șoferul, care era singur în autoturism, a tras brusc dreapta în parcarea de pe partea dreapta a sensului de mers.

S-a procedat la activarea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei și ajungând cu autospeciala lângă autoturismul în cauză, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului s-a mutat pe scaunul pasagerului din stânga.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 ani, din comuna Ulma.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În locul pasagerului din stânga spate jos a fost identificat un cartuș de țigarete ce conțineau 10 pachete de țigări de proveniență extracomunitară, care a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „contrabandă”.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here