Descoperire macabră, sâmbătă noapte, în orașul Liteni. Un localnic de 24 de ani, pe nume Iurea Mihai, a fost găsit înjunghiat mortal, chiar în curtea unui preot din localitate. La fața locului au ajuns cadre de la Serviciul de Ambulanță dar și polițiști. Tânărul era decedat iar medicii nu au putut face nimic pentru el. Trupul a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Conform unor surse, tânărul ar fi avut urme de înjunghiere. Polițiștii au demarat cercetări și au audiat mai multe persoane. Sâmbătă seară, tânărul a consumat băuturi alcoolice într-un bar din localitate iar pe terasa localului a avut un conflict cu alte două persoane. Bărmănița a povestit că după câteva ore, acesta s-a ridicat și a plecat singur spre spre casă. Polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri cu care decedatul a avut un conflict pe terasa barului. Este vorba despre doi localnici de 17 ani. Cei doi au fost ridicați și au fost audiați. În urma măsurilor intreprinse, s-a stabilit că în seara de 29 iunie 2019, în jurul orei 21:00, pe terasa barului „La Anghelache” din centrul oraşului Liteni a avut loc o altercaţie fizică între victimă IUREA MIHAI de 24 de ani şi numitulM.M.G. de 17 ani din Rotunda, Liteni, aplanată de ceilalţi consumatori.La scurt timp după ce victima a părăsit localul, aceasta a fost urmărită pe drumul spre casă de minorul de 17 ani, care, însoţit fiind de numitul D.V.V. de 17 ani din Rotunda, Liteni şi folosindu-se de un cuţit (tip briceag cu protecţie de degete tip box), a ajuns-o din urmă şi i-a aplicat un număr de 6 lovituri, provocându-i leziuni în partea superioară a corpului (torace şi abdomen) şi o hemoragie puternică care au condus în scurt timp la deces. În baza materialului probator administrat până în prezent, procurorul criminalist a dispus:
– punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.M.G. sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi reţinerea pentru o durată de 24 ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava; în ziua de 01 iulie 2019 urmează a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.
– punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul D.V.V. sub aspectul comiterii complicităţii la infracţiunea de omor, fără a se lua vreo măsură preventivă faţă de acesta până la completarea probatoriului. Cercetările sunt continuate de acest serviciu pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here