Ucrainean prins cu droguri de mare risc, pe aeroport, în București. Pe data de 26 iunie, pe aeroportul Henri Coandă – București s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Sao Paolo, via Barcelona, inculpatul V. M., cetățean ucrainean, în vârstă de 27 de ani. Acesta intenţiona să tranziteze România, cu destinaţia Ucraina. Existând suspiciuni că tânărul transportă substanţe interzise în stomac, a fost supus unui control cu raze X, cu aparatul aflat în dotarea Poliţiei de Frontieră din cadrul Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Astfel, în stomacul ucraineanului au fost găsite 18 capsule cu substanţă. Procurorii DIICOT-Structura Centrală au dispus efectuarea unei examinări fizice a inculpatului V. M, acesta fiind internat într-o unitate spitalicească din Capitală, în vederea aplicării unor proceduri medicale care să conducă la eliminarea capsulelor cu droguri din organism.
În urma analizei de laborator, substanţa din capsule a reacționat pozitiv ca fiind cocaină, cantitatea totala depistata fiind de 143 grame.
La data de 29 iunie, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului V. M, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc. El urmează să fie prezentat în cursul zilei de duminică Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcția de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here