Tânăr ajuns la spital după ce a s-a aruncat în apă și a dat cu capul de un bolovan. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din județul Bacău, care se afla la rude, la Vicovu de Sus.

Lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr a sărit de pe un pod în apă și a suferit leziuni după ce a dat cu capul de un bolovan.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, de 7 zile, la domiciliul unor localnici Vicovu de Sus, locuiește și un tânăr în vârstă de 19 ani din satul Viforeni, comuna Ungureni, județul Bacău.

La data de 08.07.2021, în jurul orei 12:00, fiica celor doi localnici, în vârstă de 15 ani, s-a deplasat împreună cu tânărul de 19 ani în lunca râului Suceava cu scopul de a se scălda.

Ajunși pe malul râului în zona Vicovu de Sus, tânărul a sărit în apă, împrejurări în care s-a lovit la cap de un bolovan.

Întrucât tânărul sângera, minora l-a contactat telefonic pe tatăl său, care i-a preluat pe cei doi cu un autoturism de la fața locului și a apelat la SNUAU 112, solicitând o ambulanță.

Tânărul rănit a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de “vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.