Tânăr salvat de la moarte de mama sa, în timp ce acesta încerca să se sinucidă. Incidentul a avut loc marți seară, la Gălănești, sat Hurjuieni.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla in interiorul locuinței sale, l-a observat pe fiul ei deplasându-se către livadă.

În acel moment femeia nu i-a spus nimic fiului ei, crezând că acesta merge să hrănească animalele.

În jurul orei 19:00, femeia s-a deplasat în livadă, ocazie cu care l-a observat pe fiul ei întins cu fața spre sol. Ajunsă la acesta, ea a văzut urme de sânge pe sol, iar în momentul în care l-a întors, a observat cu srupoare că fiul avea sânge la nivelul feței și a membrelor superioare.

Conform mamei, tânărul era conștient dar nu a putut furniza informații cu privire la cele întâmplate. Lângă acesta femeia a observat o sticlă de spirt medicinal, consumată aproape în totalitate, precum și o funie.

În urma verificării respectivei zone, polițiștii ajunși la fașa locului au identificat pe sol mai multe pete de sânge, precum și o funie de o aproximativ 1,5 metri, având la unul din capete un juvăț, iar la celălalt urme de rupere – semn că tâbărul a încercat să se spânzure.

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, rămânând sub observație medicală. Medicii spun că acesta avea urme de ștrangulare.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here