O tânără băută a furat mașina iubitului ei, a plecat cu ea la plimbare iar apoi a adormit pe bancheta din spate. Este vorba despre o tânără de 26 de ani, din Vicovu de Jos.

Polițiștii au găsit mașina și pe tânără dormind în interior, pe bancheta din spate, după ce iubitul acesteia a sunat în miez de noapte și a reclamat că i-a fost furat autoturismul.

Imediat după sesizare s-au efectuat verificări pe raza comunei Bilca, precum și în localitățile învecinate în vederea identificării vehiculului.

Ei au refăcut traseul mașinii și ulterior au identificat autoturismul marca VW Passat, parcat în afara părții carosabile, lângă o apă, pe raza localității Bilca.

Autoturismul era oprit, iar la volan și pe scaunul din dreapta față al pasagerului nu se afla nici o persoană. Pe bancheta din spate a fost identificată o persoana de sex feminin care dormea, având geamul portierei din partea stângă spate întredeschis.

Cu ocazia legitimării persoanei de sex feminin, s-a stabilit faptul că este vorba despre o tânără de 26 ani domiciliată în comuna Vicovu de Jos, iubita proprietarului mașinii. În autoturism nu au fost identificate alte persoane.

Întrucât din verificările efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de către tânără s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că aceasta nu este posesoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.