medicină legală

O tânără de 17 ani a fost găsită moartă în cadă, după ce s-ar fi intoxicat cu gaz. Luni seară, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel 112 de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanţă Broşteni, despre faptul că au găsit o fată inconştiență într-o casă din satul Chiril, comuna Crucea. Fata era originară din județul Bacău. Polițiștii au stabilit că aceasta locuia împreună cu un localnic de mai mult timp. Luni dimineață, bărbatul a mers la muncă, partenera sa rămânând singură acasă, iar seara când a revenit la domiciliu a găsit uşa casei descuiată. Acesta a căutat prin imobil şi nu a dat de fată observând că uşa de la baie este încuiată, iar din interior nu răspundea nimeni. Atunci, băratul a sunat o vecină și a rugat-o să vină să-l ajute şi împreună cu aceasta au spart geamul de la uşa de la baie.
În cadă au găsit-o pe tânăra care nu prezenta semne vitale.Vecina bărbatului a apelat SNUAU 112 şi a solicitat intervenţia ambulanţei, la faţa locului deplasându-se un echipaj, care a constat decesul fetei, cauza probabilă fiind fiind intoxicația cu gaz de la instalația de încălzire a apei.
La examinarea criminalistică fizică exterioară, persoana decedată nu prezenta urme de violență.
Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here