Teatrul Municipal Matei Vișniec își suspendă activitatea din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în municipiul Suceava. Măsura este luată pentru cel puțin o perioadă de 14 zile.

Teatrul Municipal Matei Vișniec își suspendă activitatea, vând în vedere că în municipiul Suceava incidența cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns la 1,56 la mia de locuitori. Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea activităților cu publicul în instituțiile de spectacole în perioada 9 oct-23 oct 2020 pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.

Conducerea teatrului anunță printr-un comunicat de presă că spectacolul 𝗢𝗿𝗮𝘀̦𝘂𝗹 al Teatrului Pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași, programat pentru data de 9 octombrie, ora 18:00, 𝗦𝗘 𝗔𝗡𝗨𝗟𝗘𝗔𝗭𝗔̆. NU se știe la acest moment dacă se va reprograma acest spectacol deoarece și județul Iași se află în aceeași situație de evoluție ascendentă a cazurilor de infecție cu virusul SARS-COV-2.

Pentru persoanele care au achiziționat bilete la spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc, se oferă următoarele variante:

1) 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗰𝗮𝘀𝗶𝗲𝗿𝗶𝗮 𝘁𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶:
-aveți posibilitatea folosirii biletelor la unul din spectacolele viitoare, 𝐍𝐔𝐌𝐀𝐈 în baza unei rezervări telefonice la nr: 0759048677 sau prin email la adresa: bilete@teatrulmateivisniec.ro
– puteți solicita restituirea contravalorii acestora la casieria teatrului.

2) 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 puteți solicita restituirea contravalorii acestora direct către www.blt.ro cu indicarea ID- ului comenzii.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here