Țepari care vând piese auto online și second hand, luați în colimator de polițiști. Inspectoratul Județean de Poliție Suceava vrea să pună ordine și în acest domeniu după ce s-au primit mai multe reclamații.

Țepari care vând piese auto au fost luați la verificat conform planului de acţiune aprobat de comanda IPJ Suceava, în cursul zilei de joi. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, s-a organizat şi executat o acţiune pe raza municipiului Suceava și a comunelor Bunești și Udești, pe linia prevenirii şi combaterii fraudelor în domeniul comerțului online cu piese auto noi și second hand.

Au fost aplicate sancțiuni cu avertisment și aplicarea măsurii remedierii neconformităților constatate.

De exemplu, administratorul unei firme din Udești, care deține un punct de lucru unde este amenajat un atelier de dezmembrări auto, a fost prins cu nereguli. În interiorul atelierului său au fost observate mai multe autoturisme, parțial dezmembrate, diferite mărci și modele și componente/piese auto. În una dinte hale au fost identificate piese/componente de distribuție auto, interzise a fi comercializate și pentru care nu era făcută specificația în acest sens.

În cauză verificările sunt continuate de lucrători din cadrul Registrului auto Român întrucât au fost dispune măsuri legale de remediere a neconformităților.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here