Turist mort în camera de hotel, la Vatra Dornei. Este vorba despre un bărbat de 58 de ani, din județul Bistrița Năsăud. Acesta a fost găsit în agonie de un prieten care a trecut să îl viziteze.

Polițiștii au fost informați miercuri dimineață despre un turist mort în camera de hotel, la Vatra Dornei. Bărbatul, originar din Prundu Bîrgăului, a decedat în hotel Bradul.
Un prieten a mers la camera de hotel să-l viziteze dar când a bătut la ușă, bărbatul i-a spus că nu se poate deplasa la ușă să deschidă întrucât se simte foart erău.

Prietenul bărbatului a mers la recepție, a luat o cartelă de acces și a descuiat ușa, după care a chemat doctorul hotelului în ajutor. Medicul hotelului a constatat faptul că starea de sănătate a turistului era gravă, fapt pentru care a solicitat intervenția ambulanței.

Echipajul medical ajuns la fața locului a stabilit că pacientul trebuia transportat la spital, însă ambulanțierii au cerut intervenția pompierilor deoarece greutatea corporală a acestuia era foarte mare. Până la intervenția pompierilor, turistului i s-a făcut și mai rău și a leșinat. Deși medicii de la Ambulanță au încercat să-i acorde primul ajutor, acesta nu a mai răspuns la procedurile de resuscitare, fiind declarat decesul.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace și era diagnosticat cu obezitate morbidă. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei, și a fost anunțat SML Suceava, învederea efectuării autopsiei medico legale. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here