Doi tineri din Bangladesh prinși la Brodina de polițiștii de frontieră. Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, în apropierea frontierei de stat, doi bărbaţi din Bangladesh, care trecut ilegal graniţa din Ucraina în România, cu intenția de a ajunge în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Brodina, au desfășurat duminică o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență.În jurul orei 14.30, ei au reținut, la aproximativ 500 metri de frontieră, pe direcția localității Brodina, doi cetăţeni străini care nu își justificau prezența în zonă.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. În cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit faptul că ambii sunt cetățeni din Bangladesh, cu vârste de 22, respectiv 33 de ani, și intenţionau să treacă ilegal frontieră din Ucraina în România, cu scopul de a ajunge într-o ţară din spaţiul Schengen.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here