polițiști, sursă foto România Liberă

Doi tineri de 25 și respectiv 26 de ani, din Voitinel și Frasin, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși conducând fără permis.
O patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit joi, în jurul orei 14.00, pentru control pe un drum comunal din comuna Voitinel autoturismul condus de un localnic de 25 de ani.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, bărbatul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Joi seară, un tânăr de 26 de ani din oraşul Frasin a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 177 din localitate cu viteza de 83 km/h, limita legală fiind de 50 km/h, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 26 de ani nu deţine permis de conducere nicio categorie auto.
Cei doi șoferi s-au ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here