Traficant de minori arestat preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Valea Moldovei.

Miercuri a fost pus în executare mandatul de arestare preventivă emis de Tribunalul Suceava, față de Țucă Florin Marius, domiciliat în comuna Valea Moldovei.

S-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,constituirea unui grup infracțional organizat”, ,,proxenetism” și ,,trafic de minori”.

Individul a fost luat de la sediul Tribunalului Suceava sub escortă și apoi depus în Arestul IPJ Suceava.

Acesta făcea parte dintr-un grup de trafic de minori și proxenetism și a intrat în atenția procurorilor DIICOT care au efcetuat în cauză mai multe percheziții.

Începând din luna octombrie 2020, poliţiştii și procurorii DIICOT Suceava au efectuat cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că tânărul de 21 de ani, din comuna Valea Moldovei, împreună cu alți doi bărbați din zonă au constituit un grup infracțional organizat.

Cei trei ar fi fost sprijiniți de alți șase indivizi, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, care s-ar fi preocupat de racolarea de clienți și ar fi asigurat transportul celor două persoane vătămate la domiciliul acestora sau în pensiuni și hoteluri din județele Suceava și Maramureș.

Banii din practicarea prostituției ajungeau la membrii grupării.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here