Ulițe asfaltate, drumuri cu marcaje rutiere și sistem inteligent de iluminat public, la Cornu Luncii, comuna care își schimbă înfățișarea de la o lună la alta. Se fac investiții importante aici în infrastructură dar și pentru ca localitatea să aibă un spect modern. Primarul Gheorghe Fron ne-a mărturisit că pe unde merge prin Europa și prin țară face fotografii prin sate pentru a se inspira iar după aceea aplică cele văzute.

În maxim 2-3 ani, toate drumnurile din Comuna Cornu luncii vor fi asfaltate, declară Gheorghe Fron
. Tocmai s-a încheiat un astfel de proiect de asfaltare și modernizare de drumuri,pe 5,5 kilometri, chiar în satul Cornu Luncii. Au fost aplicate marcaje rutiere pe asfalt dar au fost puse și aranjamente de flori la marginea drumului, pentru un aspect elegant. Aranjamentele floare sunt făcute chiar în localitate. O familie se ocupă de amenajarea acestora iar florile de la Cornu Luncii au ajuns să fie puse la toate mănăstirile din Bucovina, ne spune cu mândrie edilul.

Un alt proiect important pentru comunitate dar și pentru societățile comerciale din comună este modernizarea și extinderea rețelei de energie electrică, proiect care este spre finalizare, fiind făcute lucrări în toate satele. De altfel, Gheorghe Fron le mulțumește public celor de la EON pentru investițiile făcute în localitate și spune că pentru agenții economici este foarte important să aibă curent electric la standarde de oraș.

Urmează ca la Cornu Luncii să fie implementat un sistem inteligent de iluminat public pe timp de noapte, în funcție de traficul rutier.
Este un proiect care are în vedere creșterea eficienței energetice a iluminatului public. Gheorghe Fron ne-a explicat că fluxul de lumina va crește sau va scădea în funcție de traficul rutier. Zona este foarte circulată, fiind nod rutier.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here