Urmărit general condamnat la închisoare, prins de polițiști, la Stroiești. Este vorba despre Grămadă Andrei, de 29 de ani, condamnat pentru tentativă de omor. Acesta a dispărut la un moment dat din țară și a fost dat în urmărire generală.

Grămadă Andrei, urmărit general condamnat la închisoare, originar din Stroiești, a fost identificat de polițiști vineri, chiar în apropierea domiciliului. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava pentru o tentativă de omor sâvârșită în anul 2018. Idividul a înjunghiat un consătean, care a fost la un pas să își piardă viața.

Incidentul sângeros a avut loc pe terasa unui bar din Stroiești după un conflict spontan între agresor și victimă. Grămadă Andrei a scos un cuțit și l-a lovit pe consățeanul său în mai multe rânduri cu un cuțit în zona toracelui, a fesei stângi și a capului, provocându-i multiple leziuni. Vorbim despre o plagă tăiată/înțepată abdominală penetrantă cu plagă hepatică și hemoperiton și două plăgi tăiate înțepate (temporal stâng și fesier stâng), leziuni care au pus viața victimei în primejdie.

Grămadă era deja dispărut la data când a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor. El a ajuns în sfârșit în arest.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here