Bărbat prins prins într-un malaxor, la Cornu Luncii. Bărbatul a fost grav rănit.

Incidentul s-a petrecut marți după amiază, în satul Băișești, Comuna Cornu Luncii. Polițiștii au sesizați despre un bărbat prins într-un malaxor în timp ce lucra la utilaj.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au constatat că bărbatul de 51 ani era într-adevăr prins într-un malaxor. El deține o întreprindere individuală pe care o administrează, având ca activitate principală fabricarea produselor din beton pentru construcții.

În timp ce acesta desfășura activități de întreținere și curățare a malaxorului, a pătruns în interiorul utilajului. La un moment dat, malaxoarul s-a pus în funcțiune. Bărbatul a fost prins între cele trei brațe din metal ale utilijajului, fiindu-i provocate leziuni grave.

Rănitul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând „politraumatisme multiple prin strivire”.

În cazul acestui bărbat prins într-un malaxor polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „neluarea măsurilor legale de s.s.m”, vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here