Bărbat prins prins într-un malaxor, la Cornu Luncii. Bărbatul a fost grav rănit.

Incidentul s-a petrecut marți după amiază, în satul Băișești, Comuna Cornu Luncii. Polițiștii au sesizați despre un bărbat prins într-un malaxor în timp ce lucra la utilaj.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au constatat că bărbatul de 51 ani era într-adevăr prins într-un malaxor. El deține o întreprindere individuală pe care o administrează, având ca activitate principală fabricarea produselor din beton pentru construcții.

În timp ce acesta desfășura activități de întreținere și curățare a malaxorului, a pătruns în interiorul utilajului. La un moment dat, malaxoarul s-a pus în funcțiune. Bărbatul a fost prins între cele trei brațe din metal ale utilijajului, fiindu-i provocate leziuni grave.

Rănitul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând „politraumatisme multiple prin strivire”.

În cazul acestui bărbat prins într-un malaxor polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „neluarea măsurilor legale de s.s.m”, vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here