Un bătrân din Ipotești și-a înfipt cuțitul în abdomen chiar sub ochii fiicei sale. Incidentul s-a petrecut miercuri după amiază.

Joi, la ora 14:34, lucrătorii din cadrul SPR 2 Ipotești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic din sat Lisaura, comuna Ipotești, despre un bătrân care și-a înfipt cuțitul în abdomen.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că bătrânul de 69 ani se afla la domiciliu împreună cu fiica sa și nepotul său – cel care a sunat și a cerut ajutor la 112.

La un moment dat, bătrânul a intrat în bucătăria locuinței de unde, dintr-un sertar, a luat un cuțit de bucătărie cu lama de 12 cm și mânerul de 10 cm. Acesta a ieșit în curtea locuinței și s-a înjunghiat în zona abdominală, de față fiind fiica sa.

Bătrânul a început să sângereze, motiv pentru care nepotul său a sesizat SNUAU 112, solicitând sprijinul unui echipaj medical.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a stabilit diagnosticul preliminar de ,, plagă înjunghiată hemitorace stâng”, iar rănitul a fost transportat la UPU Suceava în vederea efectuării de investigații suplimentare.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei s-a stabilit faptul că bătrânul a avut mai multe tentative de suicid și a amenințat că se va sinucide.

S-a întocmit și înaintat adresă către Spitalul Județean Suceava, solicitându-se internarea nevoluntară a bătrânului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here