Un mort și trei răniți într-un accident feroviar, la Câmpulung Moldovenesc. O mașină a fost lovită în plin de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată. Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 5.00.

Grav accident feroviar, la Câmpulung Moldovenesc, duminică dimineață. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si ambulanta SMURD, cu sprijinul Serviciului de Ambulanță.

La sosirea pompierilor, patru persoane erau incarcerate între fiarele mașinii. Una dintre victime, o femeie era decedată. Ceilalți trei răniți au fost stabilizați și apoi transportați în stare gravă la spital.

Șoferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere trenului. Polițiștii au efectuat măsurători la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut acest accident feroviar.

În urma accidentului circulația feroviară a fost întreruptă 2 ore.

UPDATE: La volanul mașinii se afla o tânără de 33 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara. În autoturism se aflau încă trei tineri.

Ajunsă la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată prin indicatoare și semnale luminoase și acustice, șoferița nu a respectat semnificația semnalelor acustice și luminoase aflate în funcțiune. Astfel, autoturismul său a fost lovit violent de trenul IR 1766 Timișoara – Iași. În urma impactului, autoturismul a fost împins pe o distanță de circa 45 de metri. Șoferița a murit pe loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.