polițiști, sursă foto România Liberă

Un student de la USV a scos cuțitul în timpul examenului și a amenințat că se sinucide. Incidentul s-a petrecut luni dimineață.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către paznicul aflat în serviciu la Corpul E al Universității Ștefan cel Mare cu privire la faptul că un student a scos cuțitul în timpul unui examen și a amenințat că se sinucide.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Din primele verificări efectuate, a rezultat că un tânăr de 22 ani, din județul Neamț, student la Facultatea de Inginerie Electrică și Științe a Calculatoarelor, în timp ce susținea un test a scos din buzunar un cuțit și l-a pus în zona gâtului relatând că vrea să își pună capăt durerii.

La solicitarea unui profesor, studentul a băgat cuțitul înapoi în buzunar, a susținut examenul după care s-a deplasat în corpul C din cadrul USV Suceava pentru a susține alt test.

Cu ocazia controlului corporal, asupra lui a fost identificat un cuțit tip briceag cu mâner de culoare maro, având lama de 8 cm și mânerul de 8 cm, motiv pentru care s-a procedat la conducerea acestuia la sediul poliției.

Tânărul a declarat că este diagnosticat cu tulburări psihice și a făcut și în trecut crize de panică, motiv pentru care urmează un tratament de specialitate pe care nu l-a respectat în ziua respectivă.

În jurul orelor 08:00, cel în cauză s-a deplasat la facultate pentru a susține mai multe teste, iar în jurul orelor 09:00, fiind în sala de test din corpul D al U.S.V. Suceava a intrat în panică, nefiind sigur pe subiecte, a scos un cuțit din buzunar și a avut să își taie gâtul.

Studentul care a scos cuțitul în timpul examenului a fost condus de către polițiști la Urgențele Spitalului Județean Suceava pentru a fi evaluat de un medic specialist și ulterior internat la Secția Psihiatrie.

S-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante cu privire la săvârșirea infracțiunii ,,portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase”, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul B.I.C.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here