Daruri pentru 50 de copii, din partea polițiștilor suceveni, cu ocazia zilei de 1 Iunie. Acestea au fost cumpărate cu bani din voucherele de la Centrul de Transfuzii, după ce polițiștii, în frunte cu șeful IPJ Suceava, au donat sânge.

Timp de o lună, polițiștii, alături de prietenii și partenerii de la Sânge pentru România – Fundația Umanitara Nord 2001 și Centrul de Transfuzii Suceava au derulat o campanie umanitară, peste 40 de polițiști participând si donând sânge pentru cei aflați în suferință.

Voucherele oferite polițiștilor de către Centrul de Transfuzii Suceava pentru donarea de sânge, în valoare totală de peste 3000 de lei, au fost utilizate de către agenți și ofițeri pentru a aduce de 1 Iunie un zâmbet de bucurie unor copii din familii defavorizate.

Peste 50 de copii de pe raza întregului județ, cu care soarta nu a fost prea darnică, au primit de ziua lor mici cadouri și dulciuri de la un polițist care a devenit, cel puțin pentru o zi eroul lor.

„În cele mai multe cazuri nu i-am găsit pe copii jucându-se, ci ajutându-și familiile la treburile casnice, unii devenind prematur stâlpii gospodăriilor la vârste prea fragede, sărind prea devreme, pe fondul problemelor economice de minunata și ireversibila perioadă a copilăriei.

E datoria noastră, a tuturor, să oferim copiilor ceea ce merită, sa le respectăm inocența și să ne asigurăm că generațiile care vor urma au toate condițiile unei dezvoltări armonioase”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here