Un tânăr urmărit de polițiști și-a abandonat mașina cu tot cu un amic în ea.
Polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti, luni noapte, în timp ce efectuau activități de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe pe D.C. 65 din satul Bursuceni, comuna Verești, au procedat la oprirea în trafic a autoturismului Volkswagen, care circula pe direcţia dinspre Dumbrăveni spre Corocăiești, condus de o persoană de sex masculin.
În momentul în care i s-au efectuat semnale regulamentare de oprire conducătorul auto a continuat deplasarea circa 30 metri și a părăsit drumul asfaltat comunal 65 și a pătruns în partea dreaptă pe drumul comunal pietruit, cu care se intersecta apoi a coborât din autoturism și a fugit, părăsind zona, fiind pierdut în întuneric.
În interiorul autoturismului a fost găsit un tânăr de 24 ani, comuna Dumbrăveni. Fiind întrebat cine conducea autoturismul în momentul efectuării semnalelor de oprire, acesta a declarat faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Dumbrăveni. 
Conducătorul auto nu a fost identificat, însă fiind verificat în baza de date a rezultat faptul că nu este posesor de permis de conducere.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here