sursa foto:editia.ro

Urmărire în trafic după un șofer care gonea pe șosea, la Dornești. Bărbatul a vrut să scape de polițiști deoarece avea permisul de conducere reținut.

Luni,la ora 12.38, pe DN 17 A, în interiorul localității Dornești, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire unui autoturism FORD, ce avea direcția de deplasare dinspre municipiul Rădăuți către comuna Dornești și care a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 83 km/h, pe sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h.

Conducătorul auto nu s-a conformat și nu s-a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, așa că aceștia au pornit la urmărirea autoturismului în cauză.

La un moment dat, vehiculul a virat pe o stradă lăturalnică și a oprit în dreptul unui imobil.

De la volanul autoturismului a coborât un bărbat, care a încercat să fugă în curtea imobilului respectiv. Polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe acesta.

S-a stabilit faptul că șoferul fugar este un tânăr de 22 ani, din comuna Dornești. El a declara că deține permis de conducere însă documentul i-a fost reținut în cadrul altui dosar penal și știa că nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În urma interogării bazelor de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul are dreptul de a conduce ”cu restricții-reținut”.

În aceste condiții i s-a adus bărbatului la cunoștință că fapta sa constituie infracțiune și că nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Fugarul s-a ales cu dosar penal, fiind acum cercetat de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.