Poliția din Vicovu de Sus în alertă după ce o persoană a reclamat la 112 că un bărbat e sechestrat. După cercetări la fața locului, s-a stabilit că apelul era fals și că persoana sechestrată era de fapt un scandalagiu în stare de ebrietate.

Luni, la ora 22.16, Poliția orașului Vicovu de Sus, a fost sesizată telefonic de către ofițerul de serviciu din cadrul IPJ Suceava, cu privire la faptul că, o persoană a apelat prin S.N.U.A.U. 112, sesizând faptul că fratele său este sechestrat.

Anterior, agenții au primit un alt apel la 112, făcut de o femeie, care reclama că la barul din comuna Ulma o persoană este în stare de ebrietate și se manifestă agresiv. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus.

Agenții au indetificat un bărbat care făcea scandal în bar, individul fiind încătușat și condus la sediul Poliției orașului Vicovu de sus, deoarece era agresiv și recalcitrant.

Numai că, după câteva ore, s-a primit apelul la 112 că același individ ar fi sechestrat, deși el fusese ridicat de polițiști.

La sediul Poliției a fost luată masura de sancționare contravențională a scandalagiului din bar, cu amendă în valoare de 2.000 lei.

A fost identificată și persoana care a reclamat sechestrul, fiind vorba despre un individ de 30 ani. Și acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 lei- pentru apel abuziv și cu 500 de lei – pentru date false.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.