acțiune polițiști

Urmărire pe străzile din Rădăuți după un șofer fără permis auto. Polițiștii au constatat că mașina bărbatului avea poliția RCA expirată.

Miercuri, la ora 23:47, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Putnei, a efectuat semnal de oprire unui autoturismul marca Audi A6.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat, fiind urmărit pe mai multe străzi din municipiul Rădăuți. Acesta a fost blocat pe strada Piața Unirii, în spatele fostei poște. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr din oraș.

S-a procedat la verificarea șoferului în bazele de date ale Poliției Române, constatându-se faptul că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Autoturismul marca Audi A6, figurează cu poliția RCA expirată motiv pentru care a fost sancționat contravențional conform procesului-verbal de constatare, eliberându-i-se dovadă fără drept de circulație.

Totodată acesta a fost sancționat contravențional.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care urmează a se efectua cercetări față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.