Urmărire și imobilizare în trafic, în cazul unui tânăr fără permis care își plimba iubita cu mașina. Tânărul s-a oprit de abia după ce polițiștii l-au somat că vor efectuat focuri de armă.

Duminică, la orele 05:05,  polițiștii de la Preutești au vrut să oprească pentru control, cu semnalele luminoase și acustice, un autoturism Volkswagen Golf de culoare albastru, care se deplasa pe DJ 208C Hârtop.

Din cauză că șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele luminoase și acustice, polițiștii au pornit la urmărirea în trafic a vehiculului, până pe DC Pleșești Deal.

La un moment dat, s-a reușit blocarea autoturismului, ocazie cu care pe portiera dreapta-față au fugit două persoane, una de sex feminin și una de sex masculin.

S-a procedat la urmărirea pedestră a celor două persoane iar polițiștii i-au somat pe cei doi că vor folosi arma de foc dacă nu se vor opri.

Cei doi s-au oprit și au fost imobilizați și încătușați.

Cu ocazia imobilizării, a fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 19 ani din sat Hreațca, comuna Vulturești, județul Suceava.

Acesta aera în mașină cu iubita sa, o minoră de 17 ani, din sat Valea Glodului, comuna Vulturești.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcool test marca Drager, rezultatul fiind de 0.00 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că,  posedă permis de conducere tânărul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, acesta fiind suspendat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.