Vasile Lavric, zis ”mâncătorul de femei”, a fost adus luni dimineață de la București la Rădăuți, pentru noi percheziții. Procurori, polițiști și jandarmi au descins la locuința lui Vasile Lavric și la atelierul său auto – aflat în curtea casei mamei sale.

Procurori și polițiști judiciari au ridicat noi probe în dosarul ce îl vizează pe Vasile Lavric. Au răscolit curțile, atelierul auto dar și podul casei mamei lui Lavric.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție vor să găsească probe care să îl incrimineze pe Lavric, avânt în vedere că acesta ar putea fi eliberat zilele viitoare deoarece îi expiră mandatul de arestare preventivă – de 180 de zile. Până atunci procurorii trebuie să trimită dosarul în instanță, altfel Vasile Lavric va fi liber ca pasărea cerului.

Vasile Lavric este cercetat pentru că și-ar fi ucis una din concubine, numai că localnicii spun că femeia ar fi plecată la muncă în Anglia. Alte trei femei din anturajul lui Lavric au dispărut fără urmă și există bănuieli că și acestea a fi fost omorâte.

Polițiștii au răscolit curțile celor două case și atelierul auto și l-au audiat din nou pe Vasile Lavric, care a stat calm pe un scaun, în curtea casei sale, ore întregi.

La finalizarea perchezițiilor acesta a fost dus într-o mașină de jandarmi cu care urma să fie transportat înapoi în arest.

Vasiel Lavric a declarat că procurorii nu au nici o probă împotriva lui, că stă în arest de anul trecut fără probe și că nu a ucis pe nimeni.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here