poliție rutieră

Vicovean prins de polițiști în timp ce efectua ilegal transport de persoane și pasagerii nu purtau măști de protecție.  Bărbatul a fost amendat.

Vicovean prins de polițiști cu ilegalități după ce o persoană a sunat la 112 și a reclamat că numitul „Silvestru”, cu autoturismul marca VW de culoare verde, efectuează transport de persoane fără a fi autorizat, iar pasagerii nu poartă mască de protecție individuală.

Având în vedere sesizarea, echipajul de poliție planificat în serviciu, a identificat și oprit regulamentar în trafic autoturismul semnalat, pe strada Calea Cernăuți de pe raza orașului Vicovu de Sus.

Șoferul a fost identificat în persoana unui viconean de 76 ani, iar în calitate de pesageri au fost legitimați patru pasageri, cu vârste între 16 și 72 de ani.

Conducătorul auto și pasagerii, în momentul opririi în trafic, nu purtau mască de protecție individuală, fapt pentru care au fost amendați.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru transportul persoanelor în regim de taxi fără autorizație, iar ca măsură complementară s-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here