foto arhivă

Conflict între muncitori de la Drumuri Naționale Rădăuți de la muzica dată la maxim. Un muncitor a fost lovit cu pumnul în piept de către un coleg după ce i-a reproșat acestuia că ascultă muzică la volum prea ridicat.

Sâmbătă, la orele 23.33, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de către un bărbat de 46 ani, cu privire la faptul că a fost agresat de un coleg și dorește să i se acorde îngrijiri medicale.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, a fost identificat apelantul domiciliat în comuna Todirești, șofer de utilaj. Acesta a declarat că, în timp ce se afla în imobilul de la Secția de Drumuri Naționale Rădăuți, i-a reproșat unui coleg faptul că ascultă muzică la un nivel ridicat.

Ca urmare a acestui fapt, respectivul coleg l-a lovit pe apelant cu pumnul în zona pieptului.

La fața locului a fost identificat și făptuitorul, în persoana unui bărbat de 47 ani, domiciliat în comuna Mitocu Dragomirnei, care recunoaște faptul că a avut un conflict verbal cu apelantul, însă nu l-a agresat fizic pe coleg.

Reclamantul a fost preluat de un echipaj de Ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”, lucrare ce va fi soluționată procedural de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.