În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 440 pacienți, și anume 115 pacienți Covid-19 și 325 pacienti non-Covid, iar în secția ATI sunt internați un număr de zece pacienți, din care doi ventilați.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 40 de pacienți Covid-19 și 14 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 11 persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate 19 de persoane.

Conform situației întocmite de DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3437 persoane declarate vindecate.

Joi dimineață, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, se aflau în autoizolare la domiciliu 3136 de persoane și alte opt în carantină instituționalizată. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Până la acest moment, 30.117 de persoane au ieșit din autoizolare și alte 3111 au ieșit din carantină instituționalizată.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 2362 de persoane și 21 de societăți comerciale, fiind aplicate nouă sancțiuni contravenționale în valoare de 13.000 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here